LOPPMARKNAD

FYNDA PÅ LOPPIS

Numera finns det loppmarknad på Hembygdsberget, vilket innebär att man med lite tur kan göra riktiga fynd ibland. Böcker finns det ett stort sortiment av, allt ifrån små pocket till uppslagsverk och gamla jättetjocka biblar som är flera hundra år gamla. Det finns även glas, porslin, bestick, lampor, ja nästan allt som går att räkna upp. Och det mesta säljes för endast några tior eller tjugor.

SKÄNKTA SAKER ELLER MUSEIFÖREMÅL

Allt som säljes är gåvor, saker som folk skänkt till föreningen, saker som man inte längre vill ha. Och tack vare detta så blir det lite intäkter till föreningen vilket tacksamt tas emot. Någon gång kan det även finnas gamla utrangerade muséeföremål som föreningen har dubbletter av.

TAR TACKSAMT EMOT ELLER HÄMTAR

I stället för att kasta saker Du inte vill ha kvar så slå en signal till föreningens Åsa Samuelsson 0121-306 65, eller till Kerstin Rönnlöf 070-062 1390. Det är dessa två tjejer som håller i loppisaffärerna. Och om Du inte själv kan lämna sakerna vid Hembygdsberget så kan vi komma och hämta om Du säger till. Förhoppningsvis blir det en liten slant över till föreningskassan.

LOPPISENS ÖPPETTIDER

Loppisen hålles öppen varje gång som det är något arrangemang på Hembygdsberget, men i vissa fall går det även att göra ett besök på andra tider efter överenskommelse med Åsa eller Kerstin.